Tennisvereniging de Rading Contacteer
 
Tennisvereniging ”de Rading” is een vereniging waar het recreatieve tennis op de eerste plaats staat. In de praktijk betekent dit:

”De Rading” doet slechts in beperkte mate mee aan de KNLTB-competitie.
Maximaal 13 teams worden ingeschreven. Omdat teams zowel uit als thuis spelen is er ook op competitiedagen dus ruimschoots gelegenheid tot spelen, ook voor nietcompetitie-deelnemers.

Als alternatief voor het ontbreken van een intensieve deelname aan de KNLTB-competitie, wordt door de commissies een groot aantal interne club-toernooien georganiseerd.
Op dagen dat een dergelijk toernooi wordt georganiseerd, blijft altijd een baan beschikbaar om vrij te tennissen.


Leden van ”de Rading” komen niet alleen om te tennissen, maar leveren ook een bijdrage tot een goed verloop van de verenigingsactiviteiten.

Aan het begin van het seizoen geeft ieder seniorlid zich op voor een vorm van verplichte ”zelfwerkzaamheid”, bijvoorbeeld bardienst of keukendienst (de bar is geheel in eigen beheer), onderhoud van tuin of clubhuis, bezorging van het clubblad of begeleiding van de jeugd op woensdagmiddag. Van ieder seniorlid wordt minimaal 11 uur zelfwerkzaamheid per seizoen verwacht.

Het tennispark is gelegen op het sportpark ‘t Jagerspaadje, op de grens (”rading”) van de gemeente Loosdrecht en Hilversum. Het tennisseizoen loopt van begin april tot eind oktober. Er zijn zeven gravelbanen met lichtinstallatie, en er is een automatische sproei-installatie. Naast baan 7 bevindt zich een oefenkooi.
De vereniging heeft twee mensen in dienst: een tennisleraar die de (gratis) jeugdtrainingen verzorgt en bij wie beginnende en gevorderde senioren zich kunnen opgeven voor tennisles; en een medewerker die regelmatig het clubhuis schoonmaakt.

Voor nieuwe leden die snel willen inburgeren is de Open Tennis avond van belang. Daar speelt iedereen met iedereen; van te voren afspreken is dus niet nodig (en zelfs niet mogelijk). Er is een Open Tennis avond op dinsdag vanaf 19:00 uur voor alle niveaus .

Diensten

Heren ,  Dames ,  Gravelbanen ,  Recreatie ,  Jeugd


Meer foto's

Geen foto's gevonden.


NaN 0
0 beoordelingen

U moet ingelogd zijn om een beoordeling te schrijven

Schrijf als eerste een beoordeling!  Fanclub  sluiten


  sluiten

  Tennisvereniging de Rading


  Voormiddag Namiddag
  Maandag
  Dinsdag
  Woensdag
  Donderdag
  Vrijdag
  Zaterdag
  Zondag

  Geen opmerkingen.
  Ga verder naar injebuurt.nl